Voorgoed af van (vr)eetbuien!

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Kies een tijd

AANMELDING BEVESTIGEN

Neem voorgoed afscheid van (vr)eetbuien!

Heb jij de afgelopen maand:
  • In een eetbui eigenlijk veel meer gegeten dan je echt nodig had?
  • Jezelf schuldig gevoeld over iets wat je had gegeten?
  • Een poging gedaan om slecht eetgedrag te compenseren?
  • Of smoesjes bedacht waarom blijvend gezond eten jou toch niet gaat lukken?
Je bent echt niet in de minderheid, hoor! 

(Vr)eetbuien, of andere minder gezonde eetgewoonten kunnen worden veroorzaakt door twee disbalansen: een fysieke disbalans en/ of een psychische disbalans. 

De fysieke disbalans wordt veroorzaakt door een schommelende bloedsuikerspiegel of een teveel aan fabrieksvoedsel. Je lichaam schreeuwt dan om echt eten, iets wat we vaak interpreteren als een schreeuw om snelle energie (waardoor we snackvoedsel zoeken). De psychische disbalans heeft juist te maken met ingesleten gewoonten, triggers, emotie eten en een “chaotische relatie” met eten. 

Hoe fijn zou het zijn als (gezond) eten minder een obsessie zou zijn?  
En als je eindelijk afscheid kunt nemen van ongezonde (eet)gewoontes of eetbuien? 

In deze gratis masterclass leer ik je de essentie van een slechte (eet)gewoonte én hoe je hier voorgoed afscheid van kunt nemen! Jij kunt meekijken vanuit je luie stoel en onbeperkt vragen stellen via de chatbox. Super waardevol!

Let op: er komt geen replay van deze masterclass. Zorg er dus voor dat je klaarzit op de ingeplande tijd, als je niets wilt missen! ;)
Door: Saskia Koopman
Sociaal psycholoog, kookboek-auteur en online healthcoach. 

"
Het is mijn missie om jou te helpen te breken met slechte eetgewoontes, waardoor je je fit, vrolijk en gezond kunt voelen!"


Ken je mensen die hier ook baat bij kunnen hebben? Nodig ze vooral ook uit om mee te kijken. Deel dit webinar met de onderstaande knoppen!
Powered by WebinarGeek